Librería Oficios Terrestres Librería Oficios Terrestres

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

Eventos

09 / 03 / 2017 a 31 / 03 / 2017 ()

Taller d'escriptura creativa

Taller d'escriptura creativa a càrrec de Glòria Julià.

Els dies 9, 16, 23 i 31 de març a les 18:30 desenvoluparem un taller d'escriptura creativa a la nostra llibreria, conduit per la poeta Glòria Julià. Les sessions tendran una durada aproximada de 2 hores. El preu total del curs és de 40 €.

En aquest curs d'escriptura creativa realitzarem activitats per incentivar i despertar la creativitat, tant poètica com narrativa. Les sessions estaran introduïdes per diferents parts com ara "Redescobrim els sentits", "Redescobrim els sons", "Redescobrim les formes", etc. Les activitats, en general, estan enfocades per a fer-les en grup, la qual cosa aporta dinamisme al taller, tot i que també aprendrem a mirar ben endins de nosaltres mateixos/es per treure'n el millor -i el pitjor!. 
Farem exercicis de blackout poetry, treballarem les principals figures retòriques, ens aproparem a formes de poesia oriental com el haiku o el tanka, a la poesia popular de Mallorca, crearem cadàvers exquisits... Totes les propostes són obertes i cadascun/a de nosaltres tendrà la possibilitat també de proposar activitats que s'adaptin als seus interessos. 

Volver