Librería Oficios Terrestres GRAN BOT, PETIT BOT

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

GRAN BOT, PETIT BOT
Título:
GRAN BOT, PETIT BOT
Subtítulo:
Autor:
ROSENTHAL, MARC
Editorial:
LIBROS DEL ZORRO ROJO
Materia
INFANTIL
ISBN:
978-84-946507-0-3
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata
12,50 €

Sinopsis

Els robots són perennes preferits dels nens. En aquest llibre interactiu, un grapat de simpàtics robots de colors vius i aspecte retro-futurista, creats per Marc Rosenthal, proposen un joc irresistible per als més petits: manipular, imaginar i descobrir què amaguen cada una de les escenes que protagonitzen.

Les cridaneres il·lustracions de Marc Rosenthal posen el focus en vuit divertits robots, una mica extravagants, en situacions que desperten un somriure des de la mateixa coberta. Sobre un fons de color blau, dos robots, Gran Bot i Petit Bot, es presenten l’un a l’altre en una composició còmica que ofereix una pista sobre el joc que amaga aquest irresistible llibre.

Amb un format petit i fàcil de manipular, el llibre convida a passar les pàgines amb il·lustracions desplegables que, en aixecar-se, es transformen en el seu contrari. Simple, però interminablement entretingut: Quin robot s’amaga dins d’aquesta casa tan petita? Què farà Bot Mullat per ser Bot Sec? Podries parlar més alt, Bot?

Robots alts i baixos, tristos i feliços, silenciosos i sorollosos, serveixen d’estímul per explorar no només els conceptes oposats, sinó també, les múltiples formes de crear una singular colla de somrients ciberamics que faran gaudir a grans i petits lectors.