Librería Oficios Terrestres UNA FAMÍLIA SALVATGE

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

UNA FAMÍLIA SALVATGE
Título:
UNA FAMÍLIA SALVATGE
Subtítulo:
Autor:
MOREAU, LAURENT
Editorial:
LIBROS DEL ZORRO ROJO
Materia
INFANTIL
ISBN:
978-84-946507-8-9
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata
14,90 € Comprar

Sinopsis

«Tinc una família molt especial», afirma la jove narradora al començament d’aquest àlbum il·ustrat, creat per Laurent Moreau, i que gira en torn d’una premissa tan original com provocadora: En què ens assemblem els éssers humans a altres animals? Quines característiques compartim amb el lleó, la girafa o l’elefant?

Cada doble pàgina és una sorprenent il·lustració que mostra una escena en la qual apareixen personatges i espais de la rutina infantil, acompanyada d’una descripció, d’estil senzill, però vivaç, amb la que es va conformant un retrat familiar humorístic i molt original. Una intervenció, pretesament innocent, que desentranya les extraordinàries similituds entre els animals i els membres d’una família.

Cada membre d’aquesta família salvatge té quelcom d’especial. Gràcies a les estimulants il·lustracions de Laurent Moreau, de línies simples i cridaners contrastos cromàtics, el lector pot desxifrar pistes, seleccionar fets i reconèixer trets que fan que cada persona sigui diferent, al mateix temps que descobreix que aquests trets són similars als d’altres animals.

Una família salvatge expandeix l’univers infantil, el convida a mirar al seu voltant amb ulls de zoòleg, a la vegada que estimula la imaginació i la creativitat. Un llibre que inspira als lectors més joves a jugar amb les metàfores per establir noves comparacions —per què no?— amb la seva pròpia família.

Otros libros del autor